Alergo Nazal gel

0
118

Alergo Nazal gelAlergo Nazal gel koristi se za lokalnu primenu kao „zadrživač“, svih potencijalnih  alergena i drugih „čestica“ koje udisanjem mogu izazvati alergiju u gornjem i donjem disajnom putu.
Umanjuje svrab u nosu, kijanje, oticanje u suzenje očiju, olakšava disanje.Efektivno dejstvo posle nanošenja gela je četiri sata.
Pakovanje je 8 g i omogućava nanošenje gela tokom celog meseca.Preporučuje se deci i odraslima koji pate od alergije.Preparat je klinički testiran, koristi se kao preventivno sredstvo ili dodatak terapije.
Sastav:aqua vazelinum album, alkohol, acid palmilic, parafinum liguidum, eukaliptus globus, carbaner dimethicone, sodijum hydroxid, sodium benzoate, methylparaben, propylparaben.
Indikacije:Alergo Nazal gel služi kao zadrživač polena, korova, drveća, prašine, dima, grinje, budji.
Uspešno zadržava čestice, onemogućava njihov ulazak u organizam i umanjuje pojavu zapaljenjskih reakcija sluzokože nosa i oka.
Dejstvo:ublažava svrab, crvenilo i sekreciju nosa, smanjuje zapaljenjsku reakciju sluzokože nosa i oka.Omogućava normalno funkcionisanje cilijarnog epitela nosnih hodnika.Usled turbulencije mikročestice i slepljivanja preparata uspešnost zadržavanja čestice se kreće do 92%.
Način primene:maže se ispod nosa.Nakon budjenja odmah treba namazati ispod nosa, zatim nanosi se pre neke aktivnosti i na kraju dana pre spavanja.Dobre rezultate pokazuje nanošenje gela 4-5 puta na dan.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.