Primed 7-Tiromed

0
147

Primed 7-TiromedPrimed 7-Tiromed je prirodan preparat na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha, bez konzervansa, veštačkih boja i aditiva.
Preporučuje se kod:
-oslabjene funkcije štitaste žlezde Hashimoto tireoiditis ili neko oštećenje funkcije štitne žlezde.
-povećava potrebu joda iz prirodnih izvora
Primed 7-Tiromed obezbedjuje dobru apsorpciju i iskorišćavanje sastojaka.Omogućuje optimalan dnevni unos joda.Služi kao dopuna osnovnoj terapiji.Usporava tok bolesti i pomaže očuvanje funkcije štitaste žlezde.
Primena: odrasli i deca starija od 15 godina uzimati 1X dnevno po jednu kafenu kašičicu preparata pola sata pre obroka ili 2-3 sata nakon jela.Otopiti u ustima i progutati.U svakom slučaju najbolje je uzimati na prazan želudac.U trajanju od 3-6 meseci nakon toga vrši se pauza od 2-3 nedelje.
Primed 7-Tiromed nije lek, niti zamena ne sadrži hormone.Sa upotrebom preparata u toku trudnoće i perioda dojenja treba zatražiti mišljenje ginekologa.Kontraindikacije su kod osobe preosetljive na sastajak preparata, kod osobe sa pojačanom funkcijom štitne žlezde i osobama sa dijabetesom.Čuvati na temperaturi do 25 C stepeni od vlage i direktne sunčeve svetlosti.Nije za zamenu redovne ishrane.Nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.