Za zdravu trudnoću-Femibion

0
190

Za zdravu trudnoću-FemibionDijetetski proizvod Femibion1 primenjuje se ženama koji planiraju trudnoću, a koristi se do kraja trećeg meseca trudnoće.Ovaj proizvod sadrži folnu kiselinu što organizam može odmah da koristi.Sadrži vitamine i joda.Folna kiselina-B9 vitamin njen aktivan oblik je neophodan za pravilan razvoj ploda.Pojedine namirnice kao što je blitva, spanać, brokoli, narandža obezbedjuju folate ali nije moguće obezbediti samo putem hrane.
Preporučuje se dnevni unos folata od 400 pg, jer se tokom trudnoće potreba  povećava.
Folnu kiselinu organizam može da koristi samo kada je enzim pretvori u aktivan oblik-metilfolat.Po statističkim podacima je dokazano da često žena ne može u potpunosti da pretvara folnu kiselinu u koristan oblik.
Fimibon1 sadrži biološki aktivan oblik folata, koji je neophodan za pravilan razvoj ploda od samog početka.U prvom tromesečju trudnoće folati su važni za sprečavanje nepravilnosti u formiranju neuralne cevi i za pojavu urodjenih srčanih mana, urodjenih deformacija urogenitalnog sistema i za smanjenja spontanih pobačaja.
Nedostatak sledećih vitamina: B, B2, B6, C, E, B12, i joda jedan od uzroka za nastanak mentalne zaostalosti i cerebralne paralize.
Doziranje: jedna tableta dnevno sa vodom.
Femibion2 je dodatak ishrani, namenjen je trudnicama od 4.meseca  trudnoće i dojiljama.Osigurava  optimalan unos folata, Omega3 masnih kiselina, joda i vitamine  koje su neophodne za zdrav razvoj ploda.
Femibion2 sadrži:folnu kiselinu, metafolin, vitamine B1, B2, B6, B12, C, E i DHA, Omega3 masnu kislinu koji su važni za mentalnih i motornih razvoja ploda.Preporučuje se od 4. meseca trudnoće pa sve dok traje dojenje.
Uzima se po jednu tabletu ili jednu kapsulu dnevno sa vodom.Ne sadrži laktozu i gluten!

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.