Ecomer

0
423

ecomerEcomer je preparat koji se koristi za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma.

Ecomer deluje na:

• uspostavljanje imuno-balansa organizma

• štiti od infekcija, prehlade i gripa

• odličan je kod alergija

• reguliše nivo bele i crvene krvne loze

• ubrzava zarastanje rana

• inhibiciju i regresiju rasta tumora

• daje snagu za prevazilaženje krize

Povećane potrebe se javljaju kod:

• opšteg pada imuniteta

• prehlade i gripa

• alergije, astme i bronhitisa

• stanja stresa

• gubitka energije i izdržljivosti

• psorijaze, vitiliga i akni

Ecomer dovodi do poboljšanja opšteg stanja osoba koje boluju od:

• dijabetesa i drugih endokrinoloških oboljenja

• reumatizma i artritisa

• nesanice

Ecomer se preporučuje kao dodatni preparat uz hemo i radio terapiju.

SASTAV:

Svaka kapsula Ecomera sadrži 50mg jedinstvene kombinacije alkilglicerola u ukupno 250mg ulja iz ajkuline jetre. Kapsula je od jestivog želatina.

Ecomer je prečišćeno ulje iz ajkuline jetre. Glavne aktivne supstance su alkilgliceroli, kojih ima još i u majčinom mleku, jetri, slezini i koštanoj srži. Najveća koncentracija alkilglicerola u prirodi je u ulju ajkuline jetre.

Ecomer je tehnološki prečišćen, bez holesterola, konzervansa i hemijski je nemodifikovan. Ne sadrži vitamine A i D, jer prekomernim unošenjem ovih vitamina se mogu izazvati toksična dejstva. Ecomer ne sadrži nezasićene masne kiseline kao što su Omega 3 (EPA i DHA masne kiseline), Omega 6 i Omega 9, ali ni skvalen.

Ecomer je bez holesterola. Nečistoće, kao što su DDT i PCB, teški metali i slično, potpuno su eliminisani. Ecomer ne sadrži: mlečne, pšenične, glutenske, sojine i kukuruzne konzervanse, kao ni konzervanse od kvasca.

Ecomer je ulje iz ajkuline jetre, koji se dobija jedinstvenim procesom proizvodnje. Proces proizvodnje je standardizovan, što znači da svaka serija ima isti sadržaj aktivnih sastojaka, a taj sadržaj se pažljivo kontroliše tokom čitavog procesa proizvodnje. Ecomer se dobija iz jetrenog ulja ajkula koje žive u arktičkom moru, pri čemu je za njega izabrana jedinstvena kombinacija aktivnih alkilglicerola.

Ecomer ili tačnije ulje iz ajkuline jetre, ima dugu tradiciju i zanimljivu istoriju. Ne znamo tačno kada je ovo ulje prvi put primenjeno u narodnoj medicini, ali se smatra da je korišćeno još u vreme Vikinga… (opširnije: Ecomer kroz vekove)

OBLAST PRIMENE:

Ecomer stimuliše imunitet time što reguliše nivo belih krvnih zrnaca (leukocita) do normalnog nivoa i podstiče stvaranje antitela. Jak imunološki sistem pomaže telu da se bori sa raznim bolestima. Zabeležena su poboljšanja kod dijabetesa, visokog krvnog pritiska, alergija, astme, bronhitisa, reume, artritisa, leukemije, u tretmanu kancera, multipleks skleroze.

Alkilgliceroli su se takođe pokazali uspešnim u borbi protiv raznih vrsta bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija. Ecomer je sigurna zaštita od prehlada i gripa. Ecomer je najbolje koristiti preventivno, jer se tada postižu najbolji rezultati

DEJSTVO:

Alkilgliceroli su veoma važne supstance koje učestvuju u stvaranju imuniteta. Nalaze se u koštanoj srži i pomažu stvaranje leukocita. Takođe i produkciju limfocita, kao što su B-limfociti, NK-nulte ćelije-ubice, T-ćelije u tesnoj je vezi sa alkilglicerolima. B-limfociti deluju kroz krvotok. Nulte ćelije su veoma agresivne i napadaju čak i ćelije raka. T-ćelije su zadužene za one strane napadače koji su već prodrli u ćeliju.

Svu ovu imuno-vojsku mobiliše na odbranu organizma upravo odgovarajuća koncentracija alkilglicerola u koštanoj srži, jetri i slezini. Ecomer je posebno bogat alkilglicerolima. Redovno uzimanje kapsula Ecomera obezbeđuje dovoljan nivo alkilglicerola, odnosno dobar imunitet.

Značajna je primena Ecomera, kao dodatnog preparata, uz hemo i radio terapiju. Sprečavaju se neželjene prateće pojave, kao što su smanjenje broja leukocita ili trombocita, što dovodi do pada imuniteta i otvorenosti na razne infekcije. Ecomer pruža zaštitu od ovih neželjenih efekata u toku terapije tumora.

Ecomer je klinički ispitan i potvrđen u preko 20 zemalja sveta.

PRIMENA:

Ecomer se može koristiti bez vremenskog ograničenja. Mogu ga koristiti odrasli i deca, trudnice i bebe, zdravi i oboleli. Ecomer je veoma jak antioksidant i pogodan je za sportiste. On oslobađa mišiće od mlečne kiseline i od umora, te tako obezbeđuje potrebnu energiju. Mnogi lekari smatraju da je Ecomer neophodan dodatak svakodnevnoj ishrani. Preporučuje se 1-2 kapsule svakog dana jer je preventiva najbolje lečenje.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

Za odrasle:

• preventivno 2-3 kapsule dnevno

• u toku bolesti kao dodatak terapiji 4-6 kapsula dnevno

Za decu:

• preventivno 1 kapsula dnevno

• u toku bolesti kao dodatak terapiji 2 kapsule dnevno

NAČIN ČUVANJA:

Čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi.

Čuvati van domašaja dece.

ODOBRENJE ZA UPOTREBU:

Ecomer je prirodni dijetetski proizvod čija je kontrola izvršena u skladu sa važećem propisima.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.