Što pokloniti trudnoj prijateljici?

0
715

to_pokloniti_trudnoj_prijateljicixVaša prijateljica je trudna i željeli biste joj pokazati da se radujete zbog nje, ali ne znate kako?! Razmišljali ste o poklonu, ali ne znate šta bi bilo prikladno? Nema potrebe da i dalje “razbijate glavu”, jer vam donosimo nekoliko prijedloga za kupovinu savršenog poklona. Sitni znak pažnje poput kupovine čarapica, kapice ili sipera sa nekim zanimljivim printom (lako ćete ih pronaći, a jako su originalni) može biti idealan izbor.

Takodjer, cucla, flašica ili set za njegu koji sadrži blage kreme, losione, kupku isl. su koristan poklon. Možete kupiti dekicu i jastučić, ili torbu dovoljno veliku da vaša prijateljica u nju može smjestiti sve, od pelena, odjeće do flašica.

Knjige o trudnoći su jako koristan poklon, u njima vaša prijateljica može pronaći sve informacije vezane za razvoj bebe iz tjedna u tjedan. Ukoliko smatrate da joj knjiga neće biti dovoljno zanimljiva, onda joj poklonite pretplatu na neki baby časopis. Takodjer, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za nosiljku. Za one trudnice kojima je svaki trenutak trudnoće poseban, odličan je poklon album/knjiga (možete ih pronaći u knjižarama, mada ne u svim) u koji se lijepe slike ultrazvuka, fotografije, te upisuju sve informacije vezane za trudnoću i razvoj bebe.

Jedan od poklona koji će vašu prijateljicu zaista oduševiti jeste – baby watcher. To je uredjaj koji omogućuje trudnicama da slušaju otkucaje bebinog srca. Ako smatrate da nijedan od navedenih poklona nije dovoljno dobar, onda pokušajte odgonetnuti šta vašoj prijateljici treba i kupite joj upravo to. U razgovoru započnite temu o npr. kolicima, pa ako vam vaša prijateljica kaže kako je vidjela odlična kolica koja su joj se jako svidjela u izlogu neke trgovine, onda ne čekajte već se odmah zaputite u kupovinu. Na taj način ćete biti sigurni da će se vašoj prijateljici poklon svidjeti…

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.