Koji je najbolji tip majke-odučite sami

0
337

koji-je-najbolji-tip-majke-odlucite-samiU trenutku kada postanete majka, nastali ste magnet za sve ostale mame.Nakon skidanja trudničkog odela za samo mesec dana, primećuje se savršeno zategnut stomak, izvaljano telo, snažne ruke kao da ste celo vreme bavili sportom.To se naziva super fit mama.
Mama koja koristi najbolje stvari za bebu od organskog pamuka, prirodno voće i povrće, sprema razne kašice, koristi najbolju bebi kozmetiku, gleda na sat i sve uradi kako je zamišljala.Nosi naziv osudjujuća mama.
Postoji tipovi mama koja nosi sa sobom veliku torbu, omanjeg kofera gde su složni dečije stvari rezervne obuće i odeće, bebi kozmetika, od fotoaparata do rezervne baterije.To je mama koji nosi naziv tovarni magarac.
Postoji tip mame sa previše informacija.Sve priča od kulina bana o porodjaju, lekarima osoblju, kako su radili epiziotomiju, o bolovima, kako je beba zaplakala, kada je došla poseta i kako je išla kući sa bebom.
Tip mame plačljiva-njoj je život suviše težak, vrlo je iscrpljena, premorena, nju sve boli i nema para ni za šta.Malo priča ništa je ne interesuje uglavnom samo klima glavom.
Tip mame koja voli da se hvali beba se razvija baš tako kao pišu u knjigama.Hvali se kako je njeno detet napredno, koliko puno mleka ima.Beba samo se prirodno hrani.Vać mu daje D3 kapi, koliko puno spava i boravi na svežem vazduhu.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.