Leviker

0
119

LevikerLeviker je prirodni dodatak ishrani, koji sadrži standardizovani ekstrakt Prunusmume.Super voće kao japanska kajsija koristi se zbog hepatoprotektivnih i antioksidativnih karakteristika.Prirodno rešenje za poboljšanje funkcije jetre kod pacijenata sa masnom jetrom nalazi se standardizovani ekstrakt biljke Prunusmume, koji doprinosi održavanje normalne funkcije jetre i normalnog metabolizma masti.Poboljšava parametre kao što su:ALT,AST,GGT,Trigliceridi, HDL i šećer.
Preporučeno doziranje Levikera za odrasle 1 tableta dnevno uzeti sa čašom vode ujutru uz doručak u vremenskom trajanju od 3 meseca.
Jetra ima veliki broj funkcija kao što je:detoksikacija, odstranjivanje otpadnih produkata metabolizma lekova, skladištenje odredjenih vitamina, minerala i šećera, Proizvodnja žuči i esencijalnih proteina plazme, stvara faktore imuniteta, koji pomažu u borbi protiv infekcije.
Premećaji i oštećenja jetre mogu biti različite prirode (zapaljenjska stanja jetre i masna jetra), ili trajnih oštećenja jetre formiranje vezivnog tkiva, ciroza i karcinom.
Kao važni pokazatelji eventualnih promena na jetri su laboratorijske analize pri čemu su najvažniji parametri povećane vrednosti iznad dozvoljenih granica transaminaza kao što su:
AST-aspartat aminotransferaza
ALT-alanin aminotransferaza
GGT-gama-glutamiltransferaza isto tako mogu biti povećani masti, trigliceridi, šećer, snižene vrednosti dobrog holesterola.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.