Altiprim sirup

0
157

Altiprim sirupAltiprim sirup je biljni preparat koji se sastoji od korena belog sleza, ekstrakta korena jagorčevine, i ekstrakta herbe timjana i meda.Ovi sastojci blagotvorno deluju na sluzokožu disajnih organa, štite ih od nadražaja, razgradjuje gusti bronhijalni sekret, pomažu u izlučivanju sluzi iz bronhija, olakšavaju disanje i iskašljavanje.
Indikovano je kod: hroničnog bronhitisa, otežanog disanja, olakšava iskašljavanje, razredjuje gusti sekret u bronhijama.Hronični bronhitis karakteriše povećanje sekrecije traheobronhijalne sluzi izaziva kašalj, iskašljavanje više puta u godini.
Prema klasifikaciji postoji tri oblika:
-obični hronični bronhitis iskašljani sadržaj sluzav
-hronični mukopurulentni bronhitis sa trajnim ponavljanim purulentnog ispljuvka
-opstruktivni bronhitis je pojava opstrukcije protoka vazduha kroz disajne puteve.
Postoji sirup za decu i za odrasle.Altiprim sirup za decu se pije 4 X 1 kafena kašika. Odredjena doza ne sme da se prekorači.Pre upotrebe bočicu treba promućkati.Nakon otvaranja bočice čuvati u hladnjaku ne duže od četiri nedelje.
Altiprim sirup za odrasle isto deluje na disajne organe, štiti sluznicu ždrela, razredjuje bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje.Sadrži: korena belog sleza, tinkturu herbe timjana, tečni ekstrakt korena jagorčevine.Pije se 4 X 1 jelovna kašika.Ne preporučuje se primena kod dijabetičara.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.