Pavlovićeva mast

0
737

pavloviceva_mast„Namaži Pavlovićevu mast i proći će“- koliko ste puta čuli od svojih baka i mama ovu rečenicu?
Zbog  svog proverenog sastava, i izrade po direktivama WHO – Svetske zdravstvene organizacije, sa svojim svojstvima i efektnim delovanjem prešla je odavno granice Evrope i više kontinenata.
Suština ovakve popularnosti, je njena efikasnost i činjenica da u toku ovolikog njenog trajanja, NIKOME NIJE NAPRAVILA ALERGIJSKU ILI NEKU DRUGU REAKCIJU! IZUZETNO MALO PREPARATA U SVETU MOŽE SE SA OVIM UPOREDITI! JEDNOSTAVNOST U SJEDINJAVANJU SASTAVNIH SUBSTANCI I EFIKASNOST DEJSTVA, JE JEDINSTVEN U SVETU, TO JE ONO ŠTO JE ČINI NAJBOLJOM NA SVIM PROSTORIMA! ISTE ILI SLIČNE NEMA U SVETU! 
U sastav osnovne Originalne Pavlovićeve masti ulazi 8 substanci. Svakako da ima i njenih modaliteta u zavisnosti od tržišta, od zakona, od podneblja, verskih i drugih specifičnosti i zahteva, EVROPE, AZIJE, AMERIKE, AUSTRALIJE, AFRIKE! Novine će uslediti, novi sastavi masti već su tu a osnovni sastav će se i dalje proizvoditi ali samo po proizvodnom postupku Laboratorije Doktor Pavlović d.o.o. Beograd.
Neke od njih imaju glavnu ili aktivnu funkciju, zink, talk i rastvor borne kiseline, a sporedne lanolin, vaselin, parafinsko ulje, voda gorkog badema, i dr. Ovo nije nikakva tajna, patentno i žigno zaštićena.

Originalna Pavlovićeva mast, deluje blago antiseptički

* protiv prodora i razvoja bakterija na koži i ulaska njihovog u dečji organizam;
emolijentno
* omekšava, odnosno stvara se zaštitni sloj, koji sprečava ulazak većine uzročnika u pore kože;
adstrigentno
* stezanjem pora onemogućava ulazak bakerija i gljivica, raznih drugih iritanasa i alergena, kroz kož
a sve ovo dovodi do protektivnog
* zaštitnog efekta na koži.
Zato se ona upotrebljava za negu i zaštitu dečje kože, sprečava ojede,  štiti od nadražajnog dejstva urina, fecesa i znoja. Upotrebljava se i u zaštiti kože odraslih: suva koža, strije, posle sunčanja.
Mast se u tankom sloju  nanosi na kožu, blago utrljava više puta u toku dana!
Težina: 120gr. / 4.23oz
Tr.pakovanje:  24 kom.
Rok trajanja :  24 meseca
Prihvatio sam veliku odgovornost da nastavim tradiciju Pavlović kreme po očevoj recepturi a u kombinaciji sa vrhunskim supstancama koje ulaze u njen sastav“ – reči su Dr.Vojislava Pavlovića.
Originalna  Pavlovićeva mast se upotrebljava za negu i zaštitu dečije kože, u cilju sprečavanja kontakta sa iritansima prisutnim u urinu, fecesu i znoju. Na taj način se smanjuje rizik od pojave ojeda, eritema, ekskorijacija, kao osnove za nastanak infekcija, a koža deteta se održava zdravom i vitalnom. 

Obogaćena receptura usaglašena sa Propisima iz EU.

Očuvana decenijska reputacija proizvoda koji je tradicionalno namenjen nezi i zaštiti osetljive kože dece.
Osvežen dizajn i boja ambalaže.
Težina: 120gr. / 4.23oz
Tr.pakovanje:  24 kom.
Rok trajanja :  24 meseca

Prirodna prevencija sa ectoinom!

MAST ZA BEBE – Prirodni ćelijski  zaštitni faktor sa_ectoinomNova mast sa ectoinom je posebno namenjena suvoj i veoma osetljivoj koži, kao što je kod beba i dece. Umiruje i štiti oštećenu i pocrvenelu kožu (u predelu pelenske regije) i pomaže prirodni proces zarastanja. Namenjena za celu porodicu.
Otkrivena u pustinjama i slanim jezerima u Egiptu, ectoin je prirodna supstanca koja je štitila mikroorganizme (pre svega bakteriju Ectothiorhodospira halochloris) od štetnih efekata UVB i UVA zračenja, suvoće i ekstremnih temperaturama. Na isti način na koji je Ectoin prirodno pomogao ovim mikroorganizmima da prežive u nekim od najtežih svetskih uslova (slano jezero, morska voda i slane pustinje), on jača kožu koja je ugrađena u sistem zaštite i štiti ćelije kože od stresa životne sredine.

Štiti kožu od dehidratacije

Zadržavanje vlažnosti kože – Visok stepen vezivanja vode i dugoročne efikasnosti
Zaštita od UVA zračenja sa simultanom DNK zaštitom
Zaštita ćelija od stresa životne sredine i uslova života
Ekstremno UV zračenje – Suvoća – Temperaturne promene
revencija starenja kože
Težina: 120gr. / 4.23oz
Tr.pakovanje:  24 kom.
Rok trajanja :  24 meseca
Izvor:laboratorija Dr.Pavlović

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.