Veza s muškarcem koji ima decu

0
258

veza_s_muskarcem_koji_ima_decuKonačno ste upoznali muškarca svojih snova, a on ima decu iz prošle veze ili braka. Bez obzira da li ste ga tek sad upoznali i razmišljate želite li da nastavite da se vidjate s njim ili ste već zaljubljeni, svesno sagledajte velike razlike u vašim životima.
 

Iskrenost prema sebi
Razgovarajte s njim o njegovim budućim planovima i željama. Saznajte da li želi da ima još dece, koliko vremena provodi sa svojom decom i kakav odnos ima s njima. Razmislite o svojim željama i budite iskreni prema sebi da li želite vezu s nekim ko već ima decu.

Deca su na prvom mestu
Za muškarca koji ima decu, ona su uvek na prvom mjestu, a ukoliko mu nisu, zapitajte se želite li uopšte da budete u vezi s takvom osobom.

Odnosi sa bivšom
Raspitajte se o majci njegove dece i iskreno razgovarajte o razlozima njihovog prekida ili razvoda. Budite svesni da će, na neki način, bivša devojka ili žena uvek biti prisutna u njegovom životu.

Ako je u pitanju udovac, ne tražite da skloni slike pokojne žene.

 

Upoznavanje dece
Najbolje vreme za upoznavanje je posle šest meseci ozbiljne veze u kojoj ste oboje sigurni da želite da provedete život zajedno. Nemojte čekati do poslednjeg trenutka pre veridbe ili preseljenja.

Budite im prijatelj
Objasnite im da volite njihovog oca, ali nikad nemojte pokušavati da zamenite njihovu majku. Ponudite prijateljstvo i potporu. Nemojte se nervirati ako se im se odmah ne svidite. Možda im je potrebno duže vremena da vas bolje upoznaju. Odnosite se prema njima s poštovanjem i nikad nemojte da govorite ružno o njihovoj majci.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.