Mezoterapija

0
251

mezoterapijaMezoterapija je tradicionalna metoda kojem se odredjene supstance iniciraju u mezoderm (srdnji sloj kože).Mezoterapija je izabrana metoda kod izbora:  Starenje lica, ćelavosti, pege, bore, ožiljci, kapilara, smanjenog tonusa.Efekat je lokalnog karaktera, doprinosi poboljšanju stanja organizma i podmladjivanje.Klasifikuje se po oblastima:

Mezoterapija-Primena za telo:

Efikasno rešava masne naslage na kukovima, butinama, viseći stomak, strije, celulit.Poboljšava tonus, rešava problem cirkulacije.

Mezoterapija-Primena na licu:

Nakon prvog tretmana već se zapaža poboljšanje.Kokteli koji se aplikuju ispunjavaju bore, podstiču tonus mišića, tamni kolutovi i kesice ispod očiju se uspešno izbeljuju nakon 2-3 tretmana.

Mezoterapija u estetske svrhe:

Tretman traje oko 30 minuta sa minimalnim nuzefektima.Tačkasti ubodi sa vrlo tankom iglom, koji se nakon tretmana namaže sa kremom od arnike, koji ublažava mali bol i otok.Rezultat se zapaža odmah, savetuje se mesečni tretman, posebno kod zatezanja kože.
Nekad je potrebno vrlo hitna intervencija za podmladjivanje, za spacijalan izlazak.Mezoterapija služi kao prva pomoć za dva do tri dana, lice dobije svežinu, umor se gubi, podmladjuje lice, daje sjaj i puno lepši izgled.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.