Čvrste grudi bez hirurškog zahvata

0
227

vrste_grudi_bez_hirurkog_zahvataČvrste grudi kakve poseduju mnoge holivudske dame san su svake žene. No, čvrste grudi na svojoj voljenoj priželjkuju i muškarci. Kao takve, one izgledaju veće i lepše, majica sa prorezom na njima mnogo lepše stoji, pa samim tim ženi daju mnogo više samopouzdanja.

Kako biste imale čvrste grudi

Bitno je da nosite grudnjak koji vam neće smetati i žuljati vas. On podiže grudi, te u periodu njihovog rasta čini da zadobiju upravo takav oblik, sprečavajući ih da vise.
Grudnjak nemojte nositi dok spavate, a tokom rekreacije se odlučite za sportski grudnjak koji će vas štititi od potencijalnih udaraca i povreda grudi.
Hladna voda je idealna za čvrste grudi jer ona kao takva čini da budu podignute i oblikovane. Topla voda učiniće da se grudi opuste, jer visoke temperature dehidriraju kožu tog područja. Da biste posle tuširanja imale čvrste grudi usmerite ne previše jak mlaz više hladne nego mlake vode tuša ka grudima i tako ih masirajte u smeru kazaljke na satu. Nakon tuširanja, vaše već čvrste grudi nahranite hidratantnim mlekom za telo.
Ako večeras izlazite, a odlučili ste se da obučete haljinu sa velikim prorezom koji će vam otkrivati grudi, onda u frižider već sada stavite limun. Uveče, pre nego što obučete haljinu, presecite limun na pola i njime izmasirajte grudi kružnim pokretima. Ova masaža učiniće da imate čvrste grudi koje će biti podignute tokom čitave večeri, baš onako kako ste i želeli da izgledaju.
Što se tiče vežbi za čvrste grudi, tu je uvek nezamenljivo plivanje. Mišići na kojima vaše grudi počivaju jačaju tokom plivanja, pa samim tim i grudi postaju oblikovanije i lepše.
Ako ipak niste u prilici da često plivate, onda svakoga dana izdvojte nekoliko minuta za vrlo laku, potpuno neopterećujuću, ali i tek kako efikasnu vežbu koja će pomoći da sačuvate čvrste grudi. Naslonite dlanove na zid, krećite se telom ka njemu, a potom se odupirite. Postupak ponavljajte nekoliko minuta.
Eto kako je lako imati oblikovane, privlačne grudi. Zato uzdišu za vama kada prođete u nešto dubljem dekolteu.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.