U što se svući ove godine na plaži?

0
223

2011_bikini10Ako već do sada niste kupili kupaći kostim mi vam donosimo najnovije modne trendove! Ako ste pak već kupili neku vrstu kupaćeg kostima, kupite još jedan!
Modni kreatori predviđaju da ove godine na plaži u prvom planu neće biti njega kože i zaštita od prejakog sunca i ozonskih rupa, nego kupaći kostimi, bikiniji ili monokiniji koje ćete nositi. Makar vjerujemo da će se većina žena složiti da je zdravlje ipak važnije od modela bikinija, mi žene pazimo ne samo na zdravlje nego i na modne trendove.
Ako već do sada niste kupili kupaći kostim mi vam donosimo najnovije modne trendove! Ako ste pak već kupili neku vrstu  kupaćeg kostima, kupite još jedan! Zašto ne? Njih nikada ne možete imati previše, isto kao i cipela.

Bikiniji i monokiniji s vezicama i čisti glamur u crnom

Ova vrsta bikinija i monokinija u biti ne otkriva ništa više nego otkrivaju drugi modeli, ali upravo vezice na ključnim mjestima ističu sve zamamne obline i prednosti ženskog tijela, te su zbog toga toliko provokativni. Umjesto materijala, na određenom mjestu se nalazi vezica, što se često povezuje s donjim rubljem.  Vezice jednostavno daju posebnu čar i privlače pripadnike drugog spola. Uz to „in“ su i veoma glamurozni badići u crnoj boji.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.