Tetovirane usne, što da ne

0
251

tetovirane_usnePoljubac divljeg leoparda, osmeh u duginim bojama, bele tufnice… Da, sada i vi možete biti ekscentrična dama poput onih iz šou-biznisa. Zahvaljujući privremenim tetovažama kompanije „Vajolent lips“ igra boja i dezena na vašim usnama može da počne.
Okarakterisana od nekih kao bizarni trend, privremena tetovaža usana je svakako inovativna ideja u oblasti šminkanja.Ovakav izum će mnoge dame obradovati jer će ih na potpuno nov i kreativniji način rešiti problema postojanosti ruža ili sjaja na usnama, a pri tom ih učiniti posebnim i atraktivnim.
Zahvaljujući kompaniji „Vajolent lips“ (Violent lips) koja je ove tetovaže osmislila i prilagodila tempu savremene žene i usne mnogih dama koje nisu pripadnice šou-biznisa mogu izgledati spektakularno.
Za samo nekoliko minuta, koliko je potrebno da se ove tetovaže u kućnoj varijanti nanesu, usne mogu izgledati ekstravagantno.
U obliku su traka i jednostavnim lepljenjem i tapkanjem lako se nanose.
Postojana od četiri do osam sati u zavisnosti od tipa kože i tretmana kojim su usne izložene, ovakva
šminka istovremeno vitaminima aktivno neguje kožu usana.
Različitih nijansi i dezena, od duginih boja do životinjskih motiva, ova vrsta dekorative lica upravo je ono što može da zadovolji potrebu dama ekscentričnog stila.
Dobra strana ovih „ukrasa“ je što se i jednako lako mogu ukloniti bebi uljem.
Ostaje neizvesno koja će dama iz svetskog šou-biznisa prva podleći ovom trendu. Sa druge strane, privremena tetovaža na usnama može biti nedovoljno zanimljiva igračka pevačicama poput Lejdi Gage i Keše.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.