Pramenovi za svežiji izgled

0
247

Frizeri poseban akcenat stavljaju na asimetrične pramenove bez jakog kontrasta.To se postiže nijansiranjem raznim načinima bojenja

zp-PRAMENOVI7

FRIZERI su već uveliko predstavili najnovije trendove za predstojeću sezonu, a u samom vrhu na modnoj lestvici su i pramenovi koji se mogu dobiti pomoću najnovijih tehnika farbanja kose. Kombinacijom različitih nijansi osvežićete kompletan izgled i izgledati mlađe.
Frizeri poseban akcenat stavljaju na asimetrične pramenove bez jakog kontrasta. A to podrazumeva diskretno nijansiranje koje se može postići raznim načinima bojenja kose i kombinovanja različitih tonova.
I dalje su aktuelni pramenovi na foliju, koji se rade u dve do tri nijanse. Veoma je moderna i tehnika senčenja kose – na kosi se ispletu pletenice srednje debljine i samo se na njihovu površinu nanosi boja.


Za dame koje ne mogu mnogo vremena da izdvoje za frizera, a žele pramenove, preporučuje se nijansiranje četkicom, posebno za talasastu i stepenasto oblikovanu kosu.
Ova tehnika prekriva izrastak i čini izgled prirodnijim. Uvek atraktivno izgleda i tehinka “sunca u kosi” koja podrazumeva izvlačenje za nijansu svetlijih pramenova od prirodne boje kose. Možete da osenčite i samo krajeve kako biste osvežili svoj izgled.
Nezaobilazno je i meliranje, jedno od najmodernijih tehnika nijansiranja. Kosa se podeli u široke pramenove, nijansira se i na kraju se dobije efekat “prelivanja” tonova.
Osim što su moderni pramenovi su i veoma praktični i zahvalni za održavanje, jer se izvlačenj na svaka dva do tri meseca u zavisnosti od brzine rasta kose, a za to vreme se stavljaju prelivi koji ublažavaju izrastak.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.