Kako povećati grudi bez silikona?

0
292

sexiKako da mi porastu grudi? Od čega rastu grudi? Kako da mi grudi budu veće? Kako povećati grudi bez silikona? Kako povećati grudi prirodnim putem? To su sve pitanja koja muče mlade tinejdžerke. Naravno mi ćemo se pozabaviti ovom tematikom i ukazati vam na neke savete Kako da vam porastu grudi.
Kako povećati grudi bez silikona?
Upravo zbog različitih rizika, koje plastične operacije nose, a pogotovo ako to podrazumeva umetanje silikona, žene širom sveta, sve više se odlučuju za druge (nehirurške) metode povećavanja grudi, a kojima se postiže isti efekat.
U daljem tekstu predstavićemo Vam nekoliko najpopularnijih metoda uvećavanja grudi bez korišćenja silikona.
Manje invazivnu metodu predstavlja erdik čiji je glavni sastojak hmelj koji blagotvorno utiče na grudi, a naučnici su to saznanje iskoristili za stvaranje specijalnog prehrambenog dodatka. Ova metoda podrazumeva povećanje grudi prirodnim i bezbolnim putem. Erdik se pije poput svakog drugog prehrambenog dodatka. Erdikova dnevna kalorijska vrednost je 70 kalorija. Pije se na sledeći način: posle prvog jutarnjeg napitka (može i kafe) piju se 2 do 4 tablete sa vodom. Sledi tuširanje i masaža grudi kremom dr Hubera, koji je izumitelj ovog proizvoda. Kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu nanosite je na čistu kožu grudi, na koju pre toga niste naneli nijedan drugi preparat. Tokom dana u ravnomernim dozama pije se oko 2 litre tečnosti. Na poluprazan želudac pre ručka popijte još 4 tablete erdika. Isti postupak ponovićete sa još 4 tablete pola sata pre večere. Ukoliko uzimate 10 tableta na dan, koristite erdik tokom 7 meseci, međutim ako njihov broj povećate do 15, skratite upotrebu na 6 meseci. Narednih pola godine koristite erdik 1-2 puta dnevno. Sve žene koje imaju problema s probavom, poput čira na želucu ili imaju neku od bolesti dojke, erdik smeju da piju samo uz lekarsko odobrenje. Tokom trudnoće i dojenja erdik se ne pije.
Kako da mi porastu grudi? Prirodne metode + saveti
Iz Japana, nam dolazi još jedan izum, doduše još uvek neproveren, a njegov uticaj na zdravlje izaziva različite sumnje kod lekara širom sveta. Naime, reč je o proizvodu pod imenom F-cup kolačići, na bazi biljke Pueraria Mirifica, pronađene na Tajlandu čiji koren sadrži fitoestrogene, koji imitiraju delovanje estrogena u telu žene. Verovatnoća da će stvarno povećati grudi je velika, čak i kod muškaraca, ali postoje i bitni zdravsveni rizici koji podrazumevaju njegovo korišćenje poput, njegovog lošeg uticaja na lekove koji sprečavaju rak dojki i stvaranje ugrušaka u venama, pa se nikako ne savetuje njegovo korišćenje bez nadzora lekara.
Iz Kine dolazi sličan proizvod pod nazivom “Big Boobs”. Reč je o žvakaćim gumama napravljenim na bazi biljke koja se već duže vreme koristi u kozmetici, radi povećanja i učvršćivanja grudi. S obzirom na njihovu neproverenost nećemo se duže zadržavati na ovom proizvodu.
Treba pomenuti i proizvod pod imenom Macrolane. Želirani preparat, oblikuje telo po željenoj meri, bez proteza ili boravka u bolnici. A što je najznačajnije, za primenu se ne upotrebljava opšta, već lokalna anestezija. Potrebno je doći u ordinaciju, nakon čega se preparat unosi specijalnom iglom u salo iznad mišića, dok pacijentkinja nakon samo sat vremena može da ide kući. Takođe je potrebno primiti još nekoliko injekcija, nakon godinu, do godinu i po dana da bi se ostavrio potpuni efekat. Macrolane se može upotrebljavati i za ulepšavanje drugih delova tela, osim grudi. Vrlo značajno je i to što Macroline dozvoljava poboljšanje rekonstrukcije tkiva, nakon delimičnog ili potpunog odstranjivanja dojke.
Na kraju treba predstaviti još jednu od inovacija u medicini koja podrazumeva tehnologiju koja se koristi na klinici u Beču, inače prvoj u Evropi koja koristi ovaj metod. Naime, ova metoda se sastoji od premeštanja matičnih ćelija i masnoca koje su izvađene laganom liposukcijom posebnim tankim cevčicama (mikrokanulama) sa nekog drugog dela tela (bedra ili stomak), na kome se nalazi neželjeno salo, u predeo grudi, čime se dobija povećanje volumena u ovom predelu, bez umetanja plastičnih i veštačkih materijala. Ovakvim zahvatom moguće je povećati grudi za jednu ili dve veličine. Implantirani volumen sala sa matičnim ćelijama će biti gotovo u potpunosti očuvan. Nakon ovog tretmana, grudi ne samo da izgledaju potpuno prirodno, već su takve i na dodir!
Kako hranom da povećam grudi?
Estrogen je odgovoran za formiranje linije i rast grudi tokom puberteta, pa žene koje prerano izađu iz tog razvojnog perioda obično imaju manje grudi.
Prirodne metode: Hrana koja će vam grudi učiniti većima
Milioni žena na ovom svetu pate za malo većim grudima, solidnom trojkom kojom bi se ponosile i lepo popunile svoj dekolte.
Ali, stvarnost je takva kakva jest, pa je, ukoliko vam to baš predstavlja neki veći problem, jedini način za dobijanje većih grudi estetska operacija, odnosno ugrađivanje silikona.
Ali, postoji i drugi način, a to je pojačani unos estrogena u telo putem hrane. Estrogen je vrlo uticajan hormon koji je zaslužan za razvijanje ženskih oblina u pubertetu, ali i pojavu menstrualnog ciklusa.
Na veliku žalost mnogih žena, njihov pubertet završava pre nego im se do kraja razviju grudi, pa iz njega izađete sa malim poprsjem. Ali, ako povećate unos ovog hormona u telo, neće vam biti potrebna operacija za povećanje grudi – telo će taj zadatak obaviti samo.
Kako je estrogen prirodna supstanca, možete ga dobiti iz mnogih različitih biljaka. U „divljini“ on se naziva fitoestrogen, a njega možete dobiti iz soje, tofua i semenki lana.
Semenke lana
One možda nisu deo vaše UN dete, ali sadrže najveću količinu estrogena koju možete dobiti iz neke biljke. Ove semenke možete staviti u salatu ili neko drugo lagano jelo, a one će pomoći pri povećanju vaših grudi.
Soja
Ova je namirnica prisutna u mnogim jelima koje možete napraviti kod kuće i lako je dostupna u običnim ili prodavnicama zdrave hrane. Iako u soji količinski nema toliko estrogena koliko u semenkama lana, ovo je jedan od praktičnijih i lakših načina da u telo unesete dovoljne količine ovog hormona.
Tofu
Neki ga mrze, neki obožavaju, ali tofu je treća po redu namirnica koja u sebi sadrži najveće količine estrogena od svih namirnica na svetu. Baš kao i soja, tofu je relativno često prisutan u kuhinjama što ga čini odličnim u misiji povećanja grudi.
Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 miligrama, odnosno onoliko koliko sadrži 350 grama sojinog mleka ili 75 grama sojinog sira. Ova hrana efikasna je i u smanjivanju menstrualnih tegoba, ali i navala vrućina.
Ostale namirnice bogate fitoestrogenom su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, jabuke i bademi.
Muškarci vole veće grudi
Čak četvrtina muškaraca više voli veštačke grudi od prirodnih, pokazalo je novo istraživanje koje je provela stranica MyFaceMyBody.
Trećina ispitanika rekla je kako bi rado platili svojim partnekama povećanje grudi, a ista je studija otkirila kako čak 55 posto žena nije zadovoljno veličinom ili oblikom svoga poprsja.
Devedeset posto anketiranih pre bi se odlučilo na zahvat injekcijama nego na tradicionalno operativno umetanje usadaka. Ovakav rezultat verojatno se delomično može objasniti činjenicom da gotovo polovina žena veruje u spekulacije prema kojima umeci mogu eksplodirati tokom leta avionom.
Istraživanje je takođe otkrilo da bi dve petine žena rado smanjilo trbuh operacijom.
Vlasnik portala Stephen Handisides rekao je kako nije znao da je tako veliki broj žena nezadovoljan svojim grudima te da su spremne s tim u vezi nešto preduzeti.
Izvor:opusteno.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.