Mislite na leto

0
287

Već smo pomalo i zaboravili da se sat pomerio, dan je duži, vreme je sve toplije, a sezona bikinija doći će pre nego što ste pomislili. Sada je pravo vreme da počnete bez panike i pritiska da pripremate svoje telo za „skidanje“.
Ukoliko želite da uskočite u vrući mini bikini, vreme je da počnete da mislite na svoju figuru. Ovaj put vam nećemo preporučiti iscrpljujuće vežbe i dijete, već donosimo dugoročni plan u šest koraka koji je dobar za vaš lifestyle i sigurno će povoljno uticati na zdravlje i vašu figuru.
Pijte puno vode. Ovo je pravilo koje ste verovatno mnogo puta do sada čuli, ali možda spadate u onu brojniju grupu ljudi koja ga se jednostavno ne pridržava. E pa vreme je da počnete da pijete  puno vode. Unositi u organizam puno vode znači da dovoljno hidratizujete kožu, imate više energije i ukupno bolje zdravlje. Sve to vrlo je važno i za celokupni izgled i utisak u bikiniju.
Ishranu obogatite voćem i povrćem. Jesti više voća i povrća znači u organizam unositi manje brze i nezdrave hrane. Samim tim lakše ćete postići i održati željenu figuru. 
Počnite polako da otkrivate deo po deo tela. Uskočiti u bikini nakon što ste nosili duge suknje ili pantalone može biti prilično teško. Počnite s laganim razodevanjem i pokažite noge u kratkoj suknjici ili ruke i ramena tako što ćete obući topić. Na taj način polako ćete se priviknuti da ste pomalo ogoljeni, pa ćete više pripaziti na ishranu, ali i lakše obući mini kupaći kostim.
Provodite malo više vremena goli. Nakon tuširanja, nemojte odmah da uskočiti u odeću. Uživajte u svom telu i osećaju golotinje i razotkrivanja. Na taj način podižete samopouzdanje i bolje ćete se osećati kad dođe trenutak da obučene kupaći kostim.
Krećite se što više. Pa čak i ako samo 20 minuta dnevno užurbano hodate. Naravno, što više i intenzivnije radite na svom telu, rezultati su bolji, ali ukoliko spadate u one koji nikako da u svoj nedeljni raspored ubace vežbanje, bar se potrudite da puno pešačite. Preporučamo pešačenje na posao ili s posla.
Već razmišljajte čime biste mogli da se bavite na plaži. Igrati frizbi, odbojku na pesku ili nešto slično. Sve su to odlične aktivnosti koje će skrenuti pažnju na druge stvari, pa nećete u tolikoj meri osećati nervozu jer ste obukli svoj novi mini bikini.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.