Zelena magma BIO – sok lišća mladog ječma

0
289

zelena-magmaZelena Magma je esencija dobijena iz zelenih izdanaka ječma, specijalnom i novom tehnologijom, tako da su sačuvani svi njeni zdravi sastojci. Ona predstavlja celoviti dodatak ishrani koji sadrži vitamine, minerale, aktivne enzime, antioksidanse, aminokiseline i hlorofil. Blaga alkalnost, Zelene Magme, pomaže u neutralizovanju kiselosti koja nastaje kao posledica nepravilne ishrane i stresa.
•lekovita svojstva:
Jačajte zdravlje Zelenom magmom – najkvalitetnijim i najprodavanijim prirodnim dodatkom ishrani na svetu! Zelena magma je esencija zelenih izdanaka ječma koja je dobijena specijalnim postupkom tako da su sačuvani svi njeni zdravi sastojci.

Zelena magma kao dodatak ishrani povoljno deluje kod:
svi problemi vezani za krv (zelenu magmu zovu i ..zelena krv“) povišene sedimentacije tegoba uzrokovanih hemoterapijom povišenog holesterola dijabetesa srčanih tegoba detoksikacije poremećaja cirkulacije slabe probave
Nastala je tako što je doktor farmakologije Jošihide Hagivara (Yoshihide Hagiwara) odlučio da pronađe „idealnu prirodnu hranu“. Ta potraga trajala je 30 godina. Eksperimentišući na više od dve stotine različitih biljaka (trave, lekovito bilje i dr.) doktor Hagivara je utvrdio je da je lišće mladog ječma „savršena hrana“ i napravio je Zelenu magmu, za koju je dobio poznatu japansku nagradu za razvoj nauke i tehnologije.           

Zelena magma sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi i zbog toga je vekovima poznat kao„zelena krv“. Zelena magma sadrži i vitamine A, B1, B2, B6, C i E i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala antioksidanata i drugih materija neophodnih za ljudski organizam. Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

Zelena magma ima moć da vraća vitalnost organizmu, daje energiju, podmlađuje kožu, pospešuje zdravlje na mnogo načina, jer pruža organizmu sastojke koje je nemoguće dobiti kroz današnju brzu hranu i to, što je podjednako bitno, ovi se sastojci u zelenoj magmi nalaze u svom prirodno uravnoteženom obliku.

Mnogi naučnici u njihovim istraživanjima tvrde da je glavni uzrok svih poremećaja u organizmu promena ph vrednosti krvi. Zdrav organizam ima blago bazni ph krvi, a bolestan kiseo. Svremeni načinživota i ishrane podrazumeva unošenje previše proteina i rafinisanih šećera te dovodi do kiselosti krvi. Kiselo stanje krvi jako pogoduje razvoju bakterija, virusa i slobodnih radikala koji oštećuju ćeliju i utiču na njenu mutaciju, a time i na razvoj najtežih bolesti.

Zelena magma ima svojstvo da neutrališe kiselost krvi tako da organizam više nije pogodna sredina za patogene procese, te u organizmu započinje proces obnavljanja i lečenja. Zelena magma pomaže nadomeštajući kalijum, čiji nedostatak ili neravnoteža sa natrijumom je uglavnom i uzročnik svih tegoba. Tako se snižava nivo holesterola, uništavaju slobodni radikali, sprečava taloženje krvnih pločica i u globalu predupređuje angina i infarkt.

Delotvornost zelene magme se primećuje, na opštu radost, kod bolesti kojima je zastrašeno celokupno čovečanstvo. Njeno dejstvo se sastoji u tome što pomoću enzima peroksida sprečava delovanje kanceroznih materija i time sprečava da zdrave ćelije postanu kancerogene. Delovanje kod side izuzetno je delotvorno kako pri sprečavanju virusa side tako i pri sprečavanju zaraze, podsticanjem lučenja prolaktina i hormona neophodnih za održavanje imunološkog sistema. Smanjujući nivo šećera u krvi, a ne menjajući ga kada dostigne normalnu vrednost ova esencija je preparat koji bi šećerni bolesnici trebalo redovno da koriste.

Treba još samo pomenuti njeno delotvorno dejstvo protiv upale gušterače, bolesti jetre, kod atipičnog dermatitisa, zatim na podsticanju izlučivanja želudačnih sokova, što predstavlja rešenje za loš zadah i neugodne telesne mirise.

Preporučuje se i kod dužeg uzimanja lekova i učestalih lečenja antibioticima.

Istraživanjem i redovnim praćenjem opšteg stanja organizma, kroz podatke o  krvnoj slici, dokazano je da se kontinuiranim uzimanjem Zelene magme u razdoblju od 3 meseca postižu značajna poboljšanja kod: višegodišnjih (hroničnih) povišenih sedimentacija, leukocitoze, alergijskih reakcija (bronhijalna astma, polenska groznica, ekcem) i reumatskih poremećaja.

Rezultati istraživanja – povišena sedimentacija

Prosečna početna vrednost sedimentacije testirane grupe     Nakon mesec dana uzimanja Zelene magme     Nakon dva meseca uzimanja Zelene magme     Nakon tri meseca uzimanja Zelene magme
44/87     38/72     28/54     18/32

Rezultati istraživanja – leukociti
Prosečna početna vrednost leukocita testirane grupe     Nakon mesec dana uzimanja Zelene magme     Nakon dva meseca uzimanja Zelene magme     Nakon tri meseca uzimanja Zelene magme
18,3     14,8     11,5     9,3

Rezultati istraživanja kod alergijskih reakcija

Prosečna početna vrednost grupe eozinofilnih ćelija     Nakon mesec dana uzimanja Zelene magme     Nakon dva meseca uzimanja Zelene magme     Nakon tri meseca uzimanja Zelene magme
0,09     0,08     0,06     0,04

•način primene:
Zelena esencija ječma se jednostavno upotrebljava rastvaranjem u mlakoj ili hladnoj vodi ili soku. Preporučena količina je 2 do 3 kašičice na dan za odrasle i 1 kašičica za decu. Uzimanje većih količina od ovih ne pravi nikakve probleme.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.