Kupanje zdravlje lepota

0
256

Nemojte se nikada kupati dugo, niti u vrućoj vodi.Neka to bude 10 min. a temperatura  vode ne sme da bude više od 37 C stepeni.Obilno znojenje omogućava da izlučite nagomilane toksine.Ako je koža nadražena ili patite od osipa preporučuje se bogato hranljivo mleko za telo intenzivna 24 časovna nega posebno je prilagodjena potrebama suve kože.Obogaćeno prirodnim mineralima i hidratantnim kompnentama.Hidratantno mleko u koži podstiče stvaranje prirodne hidratantnosti, i ublažava stanje  grube kože.Bogata kremasta formulacija sa bademovim uljem i vitaminom E pruža efikasnu negu za glatku kožu.
Ako ste se odlučili za mršavljenje zbog suvišnih, nepotrebnih kilograma, tu su kupke za mršavljenje bazirene su na algama, ujedno koristite i sapun na bazi algi.
Vaše telo mora biti zdravo, čvrste i elastične kože i mišića.Od mladosti morate naučiti i pridržavati se odredjenih higijenskih i estetskih pravila, osobito ako se ne bavite nikakvim sportom.Za gipkost pokreta i dobru cirkulaciju dovoljno je 10 min. jutarnje vežbe.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.