Kardiomiopatija

0
411

kardiomiopatijaVjerojatno je pojam „slomljenog srca“ nešto o čemu su pričali naši stari a mi smo ih s čuđenjem gledali.  Danas pola stoljeća nakon bakinih priča o tome kako veliki ljubavni jadi ili nesreće u životu mogu utjecati na naše srce, te priče postaju svakodnevica.
„Takotsubo“ je naziv za jednu vrstu kardiomiopatije čiji je uzrok u velikom emocionalnom stresu pa se čak naziva i stresna kardiomiopatija. Velik broj osoba u svijetu pa tako i u Hrvatskoj sve više zbog raznih razloga oboljeva od bolesti pod nazivom kardiomiopatija.
Udruga osoba oboljelih od kardiomiopatije ovom stranicom pokušava približiti taj pojam  osobama koje se po prvi put susreću s tom dijagnozom, kao i njihovim bližnjima.
Na ovim stranicama možete naći niz informacija o samoj bolesti, različitim tipovima kardiomiopatije, njezinim simptomima, dijagnozama i ishodu. Forumom Vam možemo približiti svijet ljudi koji će zasigurno odgovoriti na pitanja koja iz vlastitog iskustva znaju, bilo da je riječ o iskustvima  kako se boriti s bolešću ili pak o iskustvima kako živjeti s bolešću.
Putem ove stranice Udruga osoba oboljelih od kardiomiopatije također Vas poziva da se priključite bilo u njezin rad ili da pomognete novčanim donacijama kako bi mnogi među nama imali priiku za dugovječniji život.
Izvor:kardiomiopatija.hr

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.