Šetnja sa bebom

0
294
Najprakticnija kolica za šetnju je kolica na rasklapanje iz tri dela.Bebu možete izvesti na kratko svaki dan.Zimi posle mesec dana uzrasta, a leti posle dve nedelje.Bebu oblačite u zavisnosti od vremena, znači zimi toplije a leti lagano.Kapicu stavite samo zimi.Nedonošenu bebu ne iznosite kada je temperatura manja od 15 stepeni.
U letnjem periodu šetajte bebu ujutru i uveče, a nikako ne u podne.A zimi obrnuto šetajte bebu u podne.Polako navikavajte bebicu na spoljnu sredinu.Bebu treba spremiti na izlazak prepovijte, nahranite spremite u flašicu vode ili čaj i ponesite sa sobom bar dve pelene u rezervi. Na dnu kolica stavite deblji peškir ili zimi se stavi ćebe da se beba ne prehladi.
Suncobran ili kišobran obavezno u zavisnosti od vremena.Pokrivač za bebu skrenem Vam pažnju da be bude velika, da ne dotakne točkove od kolica.Bebu ne smete izlagati jakom suncu.Ponesite sa sobom cuclu ili varalicu.Prilikom šetnje bebu ne držite u rukama, jer se brzo navikne na nošenje i neće da leži.Ako je beba bolesna ne iznosite napolje !

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.