LivingLab, elektronski nosni aspirator

0
607

livinglabNa našem tržištu ovo je potpuno novi proizvod. Razlikuje se od svoje starije “braće” po mnogo čemu. Njegova prednost je u tome što je ovo bezbolan aspirator, što bebi nosić možete da čistite i dok spava. Nažalost, ima i jednu manu – poprilično košta.
livinglabElektronski nosni aspirator za bebe, popularniji pod nazivom LivingLab, odnedavno se može naći i na našem tržištu (iako ga ostatak Evrope već odavno koristi). Aspirator je jednostavno, savršen. Jednostavan je za upotrebu, brzo se očisti bebin zapušen nosić, potpuno je bezbolan, vodootporan je i antibakterijski.
Livinglabom efikasno se čisti bebin nos, veoma je praktičan i ekonomičan a apsolutno je siguran (ne možete nikako da oštetite sluznicu nosa i potpuno je neškodljiv).
Treba napomenuti da su ovaj aspirator prihvatili ORL specijalisti i pedijatari koji ga preporučuju za brzo i bezbolno čišćenje nosa kod beba i male dece.
Čišćenje dečijeg nosića ovim aspiratorom je bezbedno (dozirani vakum od 50 kPA ne može da izazove nikakve neželjeme reakcije). Prijatnog je zvuka i može se koristiti i dok bebe spava.
Aspirator poseduje CE sertifikat o usklađenosti sa standardima EU. Uz kupljen proizvod možete da dobijete i garanciju od godinu dana.
Mame su već isprobale i rekle svoje. Ovo je jedini savršeni aspirator za bebin nos na našem tržištu.
Nažalost, ima samo jednu manu (ali, ako je za bebu, ništa nije skupo) košta oko 3.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.