Dogadjaj iz detinjstva

0
316

dogadjaj iz detinjstvaSvaka majka dugo pamti prvu godinu detetovog života, većina bi odgovorila u tom periodu je najmanje spavala.Prva godina je teška ali je veličanstvena.Zato treba beležiti, slikati, zapisati i snimati interesantne trenutke.Ako to ne učinite žao će vam biti jer godine brzo prolete.
Beleške-skoro svaka mama dobije na poklon  „Radosnicu“, knjižicu u koju treba da zapisuje najvažnije događaje iz bebinog života.Nemojte zaboraviti da zapišete sve što smatrate važnim, jednog dana kada vaše dete postane čovek, rado ćete se podsećati ovih lepih uspomena.
Dnevnik je lep običaj da buduća mama počne da vodi dnevnik, od dana kada sazna da je u drugom stanju.Psiholozi tvrde da se ovome krije i terapeutski učinak-pišući o svojim osećanjima, pozitivnim i negativnim trudnica se oslobadja „loših“ hormona, što pozitivno utiče na razvoj bebe.
Fotke svi roditelji se trude da bar imaju nekoliko bebinih fotografija iz prve godine života.Da biste imali kompletnu sliku, fotografišite bebu sistematski svakog meseca u svim  mogućim najvažnijim pozama.
Video-zapisi danas je u modi u eri tehnike video-kamere.Snimite bebin prvi smeh, prvi obrok, prvi  samostalne korake, prvu radost, pravi bes, i sve što smatrate interesantnim.
Otisci na papiru  namažite vašoj bebici stoplao, u uzrastu  kada mislite da će biti najpogodniji.Napravite otisak i stavite u radosnicu, kad odraste imaće uvid, koliko mu je stopalo bilo majušno.

POSTAVI ODGOVOR

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.